måndag 24 mars 2014

En resumé från trädgårdsmässanVi är nyss hemkomna från trädgårdsmässan i Älvsjö. Trötta, men glada! Vi är förbaskat nöjda med montern (som tog hem bronsmedaljen), och det var fantastiskt kul att möta alla kollegor och besökare.

Vi samarbetade med Arvesund i montern. Temat var "Lantlig hägring"; en enkel täppa med det nödvändigaste. En säng. En ateljé. Ett växthus. En matplats. En täppa. Mer än så behövs väl inte?


Vi frossade i tulpaner från vår samarbetspartner Sörby. Och lite kottar också….
Trädgårdsnätverket SSPPGs monter var det första som mötte besökarna på mässan. Ett dukat bord där Linné satt på hedersplatsen och på övriga platser runt bordet satt allt från  Magnus de la Gardie och Arne Klingborg till besökarna på rosendal. Ja och så vår egen Lars Krantz!Vinnarpokalen gick välförtjänt till Astrid Lindgrens Näs
Huseby slott hade brutit upp parkettgolvet i finrummet!Bakom ett hemligt svartmålat plank låg publikens favorit; Hovdala slott. Spirande plantor på gudsförgätna platser…
Här ser ni Lasse ta igen sig i tulpanhavet, minuterna innan ivriga damer gick loss på tulpanerna…inte en tulpan kvar efter tio minuter!

Lika roligt som det var att vara på mässan, lika skönt är det att vara hemma igen. Nu ska vi ta i tu med den där våren som kommer med stormsteg. 

1 kommentar:

  1. Gillar eran monter! Har inte sett den live tyvärr, men på massa bilder. Kul med pergolan av björk. De fina virkade "dynorna" o hav av tulpaner o kottar :)

    SvaraRadera